KFOR ndërmerr veprime të papritura në Veri. Çfarë po ndodh?

Pjesëtarët e KFOR’it janë larguar nga vendet ku ishin vendosur të shtunën, në pikat hyrëse të liqenit të Ujmanit

Mirëpo, kontrolli i kësaj zone vazhdon me patrullime të rregullta të dielën.

KFOR po e mban nën kontroll pedën e liqenit dhe gjithçka po e mban nën vëzhgim edhe nga ajritpërmes helikopterëve.

Vazhdimisht ka patrolla në rrugën që dërgon nga Zubin Potoku në drejtim të pikëkkalimit kufitar Brnjak. /gazetametro.net

SHPËRNDAJE