Kishte dhimbje të forta në fund të barkut, gjinekologu tronditet nga ajo që i nxjerr nga mitra

Historia e kësaj gruaje është shumë e çuditshme, por na tregon se duhet të tregohemi shumë të kujdesshëm. Gruaja në fjalë kishte vite që vuante nga dhimbjet në fund të barkut, por e kishte neglizhuar, derisa dhimbjet u bënë të padurueshme.

Ajo shkoi për t’u vizituar tek gjinekologu dhe ajo që u zbulua brenda mitrës së saj ishte tronditëse. Fillimisht gjinekologu mendoi se brenda mitrës së saj mund të kishte ngecur ndonjë tampon, por në të vërtetë brenda mitrës ishte një trup i huaj.

Gruaja u fut në operacion për ta hequr dhe ajo që doli nga barku i saj ishte një trup i pazhvilluar i një maceje. Mendohet se mund të ketë ndodhur, pasi gruaja jeton në shtëpi me dy macet e saj dhe ndonjë bakter mund të ketë kaluar ndonjë bakter nga macet e saja.

Gruaja ka treguar se macet flinin në krevat me atë dhe bashkëshortin e saj edhe gjatë kohës që ata kryenin marrëdhënie seksuale.

SHPËRNDAJE