Kjo është arsyeja pse ambasadorët e huaj në Kosovë nuk do të shkojnë në pushime dimërore

Në takimin që është mbajtur dje në selinë e Vetëvendosjes mes krerëve të partisë dhe ambasadorëve të Britanisë së Madhe dhe Francës, këta të fundit kanë njoftuar se për arsye të tentativave për shfuqizim të Gjykatës Speciale ata nuk do të largohen nga Kosova në muajin Janar, shkruan Periskopi.

Ditë më parë ambasadorët e shteteve mike kanë reagur mjaft ashpër në lidhje me këtë çështje, duke cilësuar se këto veprime të deputetëve mund të cënojnë shtetësin e Kosovës,/Periskopi/