Kjo është arsyeja pse nuk lejohen marrëdhëniet intime gjatë ramazanit

Marrëdhënia intime gjatë ditëve në Ramazan nuk është i lejuar për burrat dhe gratë të cilët janë të detyruar të agjërojnë gjatë ditës. Të bësh seks sipas islamit është një mëkat.

Përmbahuni nga marrëdhëniet martesore apo marrëdhëniet intime. Gjatë agjërimit duhet të i shmangni edhe mendimet e papastra të intimitetit.

Pas iftarit intimiteti mund të rifillojë. Shfrytëzoni ditën për familjen dhe tregoni Nënës tuaj se ju e doni shumë atë. Ruaj një përqafim për motrën tënde!

Përsa i përket marrëdhënieve gjatë natës në Ramazan, kjo është e lejuar dhe nuk është e ndaluar, dhe koha kur ajo është e lejuar zgjat deri në fillimin e agimit. Kur agimi vjen, marrëdhënia intime ndalohet.

Është bërë e ligjshme për ju të keni marrëdhënie intime me gratë tuaja për gjithë natën nëse doni deri sa një fije agimi të vijë në mëngjes.

Ky ajet thekson qartë se është e lejueshme për të ngrënë, pirë dhe të kini marrëdhënie gjatë netëve të Ramazanit deri në agim.

Pas marrëdhënieve intime duhet të bëni dush pasi është i detyrueshëm dhe pastaj të falni mengjesin.

SHPËRNDAJE