Kjo është befasia që Granit e Taluant Xhaka i përgatisin motrës në fejesë (Foto)

Vëllezërit e njohur shqiptar në botën e futbollit, Granit dhe Taulant Xhaka duket se janë edhe persona shumë familjarë.

E të lidhur si çdo vëlla janë edhe ata me motrën e tyre Agnesën.

Kjo e fundit ditën e djeshme i dha fund beqarisë së saj duke u fejuar, kurse familja Xhaka ia ka bërë edhe një befasi asaj.

Bëhet fjalë për një dark familjare në të cilën kanë marrë pjesë e gjithë familja, si mënyrë për ta kremtuar fejesën e motrës.

SHPËRNDAJE