Kjo është gjendja e deputetëve jashtë sallës së Kuvendit (Foto/Video)

Disa deputetë të Kuvendit të Kosovës kanë pësuar nga hedhja e gazit lotsjellës në Kuvendin e Kosovës.

Në dy apo më shumë pjesë të sallës së Kuvendit ku mbahen seancat plenare është hedhur gaz lotsjellës.

Ende nuk dihet kur do te rikthehet deputetet ne seance, pasi qe nuk ka njoftim.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Shikoni videon dhe fotot:

SHPËRNDAJE