Kjo është pasuria e shefit të AKI-së

Shefi i Inteligjencës Kosovare, Kreshnik Gashi a deklaruar pasurinë e tij në Agjencinë Anti- Korrupsion.

Ai ka deklaruar një shpi në vlerë 350 mijë euro dhe troje, raporton Gazeta Blic.

Ai ka deklaruar dy vetura dhe para të gatshme të bashkëshortes më shumë se 20 mijë euro.

Në vazhdim e gjeni pasurinë e deklaruar.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE