Kjo është reja e madhe e Sabri Fejzullahut, nuk e keni parë asnjëherë

Armend Fejzullahu është emri i djalit të këngëtarit të madh të skenës sonë, Sabri Fejzullahu, të cilin e ka nga martesa e tij e parë.

Ndërsa Nera si bashkëshorte e dytë e tij, përherë e ka dëshmuar dashurinë e njëjtë prej një nëne edhe ndaj Armendit gjë që rezulton në një model të duhur për mentalitetin tonë shoqëror.

Ermali si djali i dytë i Sabriut vazhdimisht është përfolur dhe vazhdon të përflitet  si këngëtarë në medie, përfshirë këtu edhe bashkëshorten e tij e cila është menaxhere e suksesshme.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Ndërsa për renë e madhe të Sabri Fejzullahut, nuk është folur asnjëherë, e ka shumë mundësi që as nuk njihet në opinion.

Emri i saj ësht Mile Fejzullahu një bukuroshe prishtinase, e cila jeton në Londër me bashkëshortin Armendin dhe dy fëmijët, Lisin 16 vjeç dhe Enën 15 vjeçare.

Mila është një udhëheqëse e menaxhere projektesh në Londër./Kosovarja

SHPËRNDAJE