Kjo është zgjidhja sipas Veton Surroit: PDK…

Gazetari dhe publicisti Veton Surroi thotë se Kosova nuk ka as krizë as bllokadë parlamentare.

Thotë se PDK duhet të shkojë në opozitë, sipas rregullave demokratike, transmeton Periskopi.

Postimi i Surroit në Facebook:

Kosova nuk ka krizë e as bllokadë parlamentare.
Prej zgjedhjeve të para shumëpartiake të pasluftës më 2001 e deri më sot ka pasur vetëm shantazh të PDK-së për tu imponuar tej rregullave të demokracisë parlamentare.
Zgjidhja është e lehtë, PDK në opozitë, me rregulla demokratike.

SHPËRNDAJE