Kjo grua është personi më i frikshëm në botë, arsyeja pse…

Mund ta keni parë këtë grua në mediat online të huaja por kurrë nuk iu ka shkuar në mëndje pse ajo cilësohet si një nga personat më të frikshëm në botë.

74-vjeçarja është një spikere veterane nga Koreja e Veriut e cila ka dalë në pension në vitin 2012.

Por ajo vazhdon të shfaqet në ekranet koreane zakonisht për të dhënë lajme të ngjashme si përparimet ushtarake të Republikës të Koresë.

Ajo transmeton lajme nga më të frikshmet mbi fatin e të gjithë botës dhe për këtë ka marrë dhe “namin e keq”.

People watch a TV news program at the Seoul Railway Station in Seoul, Sunday, Sept. 3, 2017, showing North Korea’s announcement that it conducted an underground hydrogen bomb test. The signs read “Kim Jong Eun Listens to Nuclear Weapons.” (AP Photo/Ahn Young-joon)
SHPËRNDAJE