Kjo këngë për Mitrovicën do ua mbush sytë me lotë

Këngëtarët nga Mitrovica, Gili, Linda Teuta, Enisi dhe Vullneti kane bërë një këngë për vendlindjen e tyre.

Kënga është shumë emocionale dhe titullohet “Mitrovica”.

Pesë këngëtarët përmes kësaj kënge kanë sjell disa kujtime që i lidh me vendlindjen e tyre, Mitrovicën.

Këngë për Mitrovicën me herët ka kënduar edhe grupi “Marogona”.

 

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE