Kjo lagje e Prishtinës të hënën do të mbes pa rrymë dhe pa ujë

Banorët e lagjes “Sofalia” në Prishtinë do të mbesin të hënën pa furnizim me ujë të pijshëm dhe pa energji elektrike.

Arjeta Mjeku, nga KRU “Prishtina”, ka thënë se disa punime që janë planifikuar nga KEDS në këtë lagje, ndërprerja e energjisë do të ndikojë edhe në ndërprerje të ujit. Kjo ndërprerje do të fillojë nga ora 09:00-21:00.

“Të nderuar konsumatorë të lagjes ” Sofalia ” në Prishtinë, ju njoftojmë se ditën e hënë , 30 nëntor 2020 do të ketë ndërprerje të planifikuar të energjisë elektrike nga KEDS, duke filluar nga ora 09:00-21:00. Andaj, kjo ndërprerje e energjisë elektrike do të ndikojë edhe në ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm”, thuhet në njoftimin drejtuar mediave.