Kjo mund të jetë arsyeja pse Gëzimja lindi në Amerikë

Çfarë e shtyu Gëzimen që të lind në Amerikë?

Gëzimja reja e Remzie Osmanit, sot u bë nënë për herë të parë. Pas nëntë muajsh në pritje të ëmbël ajo solli në jetë një vajzë të cilën e pagëzoi me emrin Ema.

Natyrisht kjo është ndjenja më e bukur për gjithë familjarët e këngëtares, pasi që është mbesa dhe gëzimi i parë në shtëpinë e tyre që pas Riolës, shkruan Kosovarja.

E veccanta e kësaj dite është edhe vendi se ku ka vendosë që ta sjellë në jetë princeshën e vogël.

A thua pse Gëzimja zgjodhi pikërisht Amerikën si vend për ta lindur Emën ?

Me siguri këtu është një arsye e fortë që e dinë ajo dhe bashkëshorti i saj Hamza.

SHPËRNDAJE