Klopp: Këto janë të rejat për Shaqirin

Liverpool duhet të vazhdojnë të jenë të durueshëm me Xherdan Shaqirin, i cili nuk është ende në dispozicion për t’u stërvitur me shokët e skuadrës.

Shaqiri nuk është paraqitur për ‘The Reds’ që nga 11 janari për shkak të një lëndimi, dhe aktualisht nuk ka ndonjë afat për rikthimin e tij.

“Ende nuk është afër rikthimit në stërvitje”, u përgjigj Klopp kur u pyet për Shaqirin.

“Asnjherë nuk e kemi bërë, por kësaj here me siguri që nuk mundemi të bëjmë presion në të, sepse është padyshim e vështirë”.

“Pra, ne vetëm presim. Ai nuk është afër rikthimit në stërvitje”