Koha kur Ibrahim Rugova dhe fëmijët e tij morën bekimin e Papës

Presidenti historik i Kosovës, Ibrahim Rugova gjatë majit të vitit 1999 ishte takuar në Romë Papa Gjon Palin ll.

Bashkë me djalin e tij Ukën, gruan e nipërit Rugova kishte qëndruar për disa orë në mesditën e 10 majit të vitit 1999 duke biseduar me Papa Gjon Palin.

Rugova në atë kohë vizitoni Romën pas një vizite tre ditore në Rumani.

E për këtë vizitë pas 20 viteve në mediat sociale po qarkullon një video ku shihet Rugova si dhe Papa Gjon Pali ll.