Kompania japoneze kërkon falje pasi treni u vonua për 25 sekonda!

Kompania e njohur hekurudhore japoneze, JR West paska patur mërzi të rëndë! Treni i saj është është vonuar 25 sekonda në stacionin Notogawa Station.

Dirigjenti i trenit pati një keqkuptim me sinalin dhe për këtë arsye është vonuar 25 sekonda në udhëtimin drejt Akashit.

Por kjo voneqë kaq minimale është marrë shumë seriozisht nga kompania.

“Është një gabim i pafalshëm për ne. Ne do të vlerësojmë plotësisht sjelljen tonë dhe do të përpiqemiqë një gjë e tillë kurrë mos të ndodhë më.

Kërkojmë falje për klietët tanë që kanë pritur më shumë se që duhej. Jemi duke e analizuar seriozisht këtë defekt” thuhet në njoftimin e kompanisë.

SHPËRNDAJE