Komuna e Skenderajt mban Akademi Përkujtimore në nderim të dëshmorëve të kombit

Në Qendrën e Kulturës dhe Artit “Hasan Prishtina” në Skenderaj me datë, 13.05.2019 në ora, 12:00 do të mbahet Akademia Përkujtimore në përvjetorin e Tahir dhe Nehbi Meha dhe 20-vjetorin e rënies së Malush Ahmetit dhe 32 Dëshmorëve.

Akademia Përkujtimore do të mbahet nën patronatin e Kryetarit të Komunës së Skenderajit, Bekim Jasharit në bashkëpunim me Shoqatat e dala nga lufta e UÇK-së. Veriu.Info

SHPËRNDAJE