Komuna ndanë kifle për të gjithë nxënësit e ciklit të ultë në Vushtrri

Në shkollat e Vushtrrisë ka filluar shpërndarja e shujtave për shkollarët e ciklit të ulët në të gjitha shkollat e komunës së Vushtrrisë, transmeton Gazeta Online, Veriu.info.

Sot kryetari Xhafer Tahiri bashkë me drejtorin e Drejtorisë Komunale të Arsimit, Afrim Namani, kanë vizituar shkollën “Naim Frashëri” Vushtrri dhe ”Migjeni” në Stanoc dhe kanë shpërndarë shujtat për nxënës.

“Përtej një premtimi që po realizohet, simbolika e këtij projekti është edhe në atë se të gjithë nxënësit janë të barabartë, si në qytet ashtu edhe në fshatra, pavarësisht gjendjes ekonomike të prindërve të tyre. Shkolla, premtim e prioritet i yni”, deklaroi kryetar i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri.

SHPËRNDAJE