Konsumoni dy vezë në ditë, rezultatet janë të mahnitshme

Veza është e pasur me proteina prandaj është edhe shumë e shëndetshme.

Por mbi të gjitha ajo zë vend në pjesën më të madhe të gatimeve duke e bërë një ushqim të pazëvendësueshëm në kuzhinë.

Por sa i rëndësishëm është konsumi i përditshëm i saj?

Më shumë se sa mund ta mendonit, dhe për këtë arsye duhet të konsumoni çdo ditë 2 vezë.

Për më tepër hidhini një sy vlerave që ka veza në organizëm.

1 – Ul në mënyrë të ndjeshme rrezikun nga kanceri

2 – Ngadalëson procesin e plakjes

3 – Ndihmon në rënien e shpejtë të peshës

4 – Forcon flokët dhe rigjeneron lëkurën

5 – Ul riskun e sëmundjeve kardio-vaskulare

6 – Njësoj si qepa i mban sytë tuaj të shëndetshëm dhe të pastër

7 – Në veçanti nga shumë ushqime ndihmon nënat shtatëzëna të mos kenë komplikacione apo defekte

8 – Forcon kockat dhe dhëmbët

9 – Mbi të gjitha mbron trurin tuaj.

SHPËRNDAJE