Koronavirusi i merr jetën djalit të ish-deputetit të LDK-së

Eshtë ndarë nga jeta në moshë të hershme djali i ish deputet të LDK-së, Nimon Alimusajt.

Pasi u përball që disa ditë më Covid 19, Xhavit Alimusaj nuk ka arritur të mposhtë virusin pandemik.

Nimaj Alimusaj ishte deputet i LDK-së në vitet e para të pasluftës dhe shquhej si veprimar i zoti.