Kosovarët ia mësyjnë Ulqinit, kolona deri në 1 kilometër

Në vendkalimin kufitar mes Shqipërisë dhe Malit të Zi në Muriqan, kolona të gjata të automjeteve ka gjatë ditës së sotme.

Metro gjendet në vendin e ngjarjes dhe një kolonë e gjatë prej 1 kilometër shihet në Muriqan.

Veturat po presin në radhë që disa minuta, shumica e tyre janë turistë nga Kosova që po shfrytëzojnë rrugën e Kombit për të shkuar në bregdetin malazez.

Destinacioni i preferuar i kosovarëve në Mal të zi mbetet akoma Ulqini.

SHPËRNDAJE