Kosovari e mëson fëmijën të pi cigare dhe e xhiron me telefon (Video)

Një vetëdije të ulët ka treguar një i rritur duke i dhën një fëmijë cigare.

Për më teper i rrituri shihet se e ndihmon fëmijën të thithë cigare fshehtas që familjarët tjerë të mos e shohin.

Në videon që është publikuar në rrjetet sociale, shihet se fëmija e thithë të gjithë cigaren ndërsa xhirohet nga i rrituri duke mos ditur sa dëme i shkakton atij./Magazina.al/

SHPËRNDAJE