Krasniqi: PDK unike për demarkacionin!

Shefi i Grupit Parlamentar të PDK-së, Memli Krasniqi ka konfirmuar votat “pro” e të gjithë deputetëve të Kuvendit të Kosovës nga radhët e kësaj partie karshi demarakcionit.

Krasniqi ka thënë se GP i PDK-së do të votojë në mënyrë unanime marrëveshjen për demarkacion të kufirit ndërmjet Kosovës dhe Malit të Zi.

Më poshtë ju sjellim direkt seancën për demarakcionin:

https://www.facebook.com/gazetablic/videos/1841645085900038/