Kriminelet më të bukura të historisë njerëzore

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Një profil Instagrami ka grumbulluar foto të atyre që i konsideron kriminelet më të bukura në qarkullim.

Shumica e vajzave që do të shikoni në fotot e mëposhtme janë arrestuar për drejtim mjeti në gjendje të dehur dhe vjedhje, por ka edhe nga ato që janë arrestuar për krime të rënda.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Edhe pse përballë policisë, këto bukuroshe pozojnë duke qeshur dhe me flokët e rregulluara.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE