KRM “Uniteti” pastron të gjitha shkollat fillore dhe të mesme në Mitrovicë

Për shkak të vitit të ri shkollor KRM “Uniteti” me gjitha kapacitetet e saj, ka pastruar në mënyrë vullnetare të gjitha shkollat fillore dhe të mesme për këtë fillimvit në Mitrovicë. KRM “Uniteti” në krye me Kryeshefin Ekzekutiv Gazmend Morina inspektuam sot pastrimin që është bërë nga ana e kompanisë tonë, ku edhe u takuam me personelin e shkollave të cilët na falenderuan dhe ishin të kënaqur me punën tonë.

Siç e dimë që ndër shtyllat kryesore të një shteti është arsimi, ndërsa KRM “Uniteti” sadopak do të mundohet të jetë afër institucioneve të arsimit, që të kenë një mjedis të pastër për gjeneratat e ardhshme të Mitrovicës. Me shpresë që ata do t’i arrijnë synimet jetësore të tyre.

KRM “Uniteti” nuk është vetëm kompani e pastrimit, por është edhe një ndër kompanitë vitale të qytetit të Mitrovicës.

Postimi i plotë:

KRM “Uniteti” pastron të gjitha shkollat fillore dhe të mesme në Mitrovicë•

Për shkak të vitit të ri shkollor KRM “Uniteti” me gjitha kapacitetet e saj, ka pastruar në mënyrë vullnetare të gjitha shkollat fillore dhe të mesme për këtë fillimvit në Mitrovicë. KRM “Uniteti” në krye me Kryeshefin Ekzekutiv Gazmend Morina inspektuam sot pastrimin që është bërë nga ana e kompanisë tonë, ku edhe u takuam me personelin e shkollave të cilët na falenderuan dhe ishin të kënaqur me punën tonë.

Siç e dimë që ndër shtyllat kryesore të një shteti është arsimi, ndërsa KRM “Uniteti” sadopak do të mundohet të jetë afër institucioneve të arsimit, që të kenë një mjedis të pastër për gjeneratat e ardhshme të Mitrovicës. Me shpresë që ata do t’i arrijnë synimet jetësore të tyre.

KRM “Uniteti” nuk është vetëm kompani e pastrimit, por është edhe një ndër kompanitë vitale të qytetit të Mitrovicës
Për një qytet të pastër qe e duam të gjithë.

Disa foto te shkollat:
Sh.M.M. “Dr. Xheladin Deda”, Gjimnazi “Frang Bardhi”, Sh. F. “Musa Hoti”, Sh. F. “Bedri Gjinaj”, Sh. F. “Eqrem Çabej”, Sh. F. “Migjeni”, Sh. F. “Ismail Qemali”, Sh. F. “Abdullah Shabani” …etj

Stafi i KRM “Uniteti”

SHPËRNDAJE