Kroatët në festë, po shihni dëshpërimin dhe lotët e anglezëve (FOTO)

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Tifozët anglezë janë të gjithë të dëshpëruar pas eliminimit nga Kroacia në gjysmëfinale.

Turma të tëra njerëzish në Angli, duken me lot në sy dhe me kokën ulur, në përfundim të ndeshjes.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Ata kishin shpresa të mëdha nga ky Botëror, dhe prisnin të shpalleshin fitues.

Image

Image

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE