Kryeministri Johnson është infektuar me coronavirus

Kryeministri Boris Johnson ka bërë analizat për virusin COVID 19, dhe ato kanë rezultuar positive.

“Z. Johnson ka simptoma të buta dhe do të izolohet në Doëning Street”, është thënë në deklaratën e zyrës së kryeministrit britanik..

“Ai u testua për koronavirus në këshillën personale të shefit të mjekut kryesor të Anglisë, Profesor Chris Ëhitty”, thuhet tutje aty.

Sipas njoftimit, ani pse me coronavirus, Johnson do të jetë ende përgjegjës për trajtimin e krizës nga Qeveria.