Kryeministri Kurti takon Abbottin: Britania e Madhe aleat i rëndësishëm i Kosovës

Kryeministri Kurti tha se Britania e Madhe është aleat shumë i rëndësishëm i shtetit të Kosovës.

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, së bashku me ministrin e Infrastrukturës dhe Ambientit, Lumir Abdixhiku, ka takuar sot ambasadorin e Britanisë së Madhe në Kosovë, Nicholas Abbott dhe Sam Paice, Kryesues i Departamentit Politik në këtë Ambasadë.

Kryeministri Kurti tha se Britania e Madhe është aleat shumë i rëndësishëm i shtetit tonë.

Në vazhdën e takimeve me miqtë tanë, sigurisht që Britania e Madhe është njëri prej më të rëndësishmëve.

SHPËRNDAJE