Kryetari i Skenderajt uron popullin amerikan në 243 vjetorin e pavarësisë së SHBA-ve

SHBA-të sot festojnë 243 vjetorin e pavarësisë së tyre.

Këtë datë të rëndësishme për popullin amerikan e ka uruar edhe kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari, i cili e ka quajtur këtë datë të veçantë për SHBA-të, me të cilët ndajmë shumë vlera të përbashkëta dhe të cilët kontribuan shumë për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.

Ky është postimi i plotë i Bekim Jasharit në rrjetin social facebook:

SHPËRNDAJE