Kryetari i Trepçës 89 pas dënimit nga FFK: Së pari dënoni Agim Ademin!

Kryetari i Trepçës 89, Abedin Zeka ka reaguar pas dënimit prej 4 ndeshjeve.

Zeka u dënua nga KE i FFK për shkak të sjelljeve të tij jo korrekte ndaj gjyqtarëve në sfidën ndaj Flamurtarit.

Presidenti i Trepçës 89 ka reaguar fuqishëm ndaj këtij vendimi si dhe ndaj gjyqtarëve, duke theksuar se KE fillimisht duhet ta largojë Agim Ademin dhe të suspendojë gjyqtarët.

Gjithnjë sipas Zekës, me këto denime po synohet shuarja e klubit të Trepçës 89.

 

SHPËRNDAJE