Kryetari Jashari priti në takim përfaqësues së shoqatës Qatar Charity

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari me bashkëpunëtorë priti në takim Mahmoud Abbas Shaker, Drejtor i shoqatës Qatar Charity me bashkëpunëtorë, gjatë këtij takimi u diskutua për bashkëpunimin e ndërsjelltë. Shoqata në fjalë shprehu gatishmërinë për t’i ndihmuar familjet nevojtare në forma të ndryshme.

Kujtojmë që kjo organizatë edhe më parë ka ndihmuar familjet nevojtare në Skenderaj.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Kryetari Jashari shprehu gatishmërinë për thellimin e bashkëpunimit duke falënderuar për kontributin e dhënë në përmirësimin e gjendjes sociale të popullatës së Skenderaj.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE