Kujdes kosovarë kur bisedoni në Viber, ja çka mund t’ju ndodhë

A përgjohet apo jo biseda në Viber, është një pyetje që secilit përdorues të Viberit në Kosovë i intereson.

Shumë nga bisedat thuhet se nuk i përgjon ky sistem, por mos u sigurohni sepse Viberi i përgjon bisedat e juaja.

Në Kosovë Viberi ruan dhe përgjon bisedat tuaja me miqët, e kur ato i përdorni edhe për punë tjera të cilat nuk mund t’i kryeni në Viber.

SHPËRNDAJE