Kujdes një virus i ri po qarkullon në Facebook! (Foto)

Një mesazh i rremë në Facebook po shpërndan dezinformata në lidhje me funksionin e Bllokut të internetit duke sugjeruar që përdoruesit të mund të zbulojnë nëse janë duke u ndjekur nga të huajt.

Mesazhi që ndahet në platformën e mediave sociale udhëzon përdoruesit se si të gjejnë një listë të të huajve që nuk janë shokë të tyre, por po ndjekin aktivitetin e tyre, përcjell albeu.

Ky post këshillon përdoruesit të kërkojnë “FolloWing Me” në seksionin e bllokuar të cilësimeve të profilit të Facebook.

Aktualisht, Facebook nuk lejon që përdoruesit të shohin se kush është duke parë profilin e tyre dhe nuk ka bërë plane për të futur këtë veçori.

Butoni në vijim megjithatë lejon që të huajt të shohin ndryshime publike në profilin tuaj në Facebook.

SHPËRNDAJE