“Kumanova”, fjalët përfundimtare e të akuzuarve dhe palës mbrojtëse (Video)

Gjatë seancës së sotme gjyqësore për rastin e Kumanovës, avokati Asmir Alispahiç ka shprehur edhe njëherë qëndrimin se klientët e tij Irfan Lutfiu dhe Fazli Osmani janë të pafajshëm.

“Ata janë civil dhe nuk kanë kurfarë lidhje me të akuzuarit e tjerë”, deklaroi Asmir Alispahiç.

SHPËRNDAJE