Kur pati më së paku, e kur më së shumti raste me Covid-19?

Që nga rasti i parë me koronavirus në Kosovë e deri më sot, situata me numrin e të infektuarve me këtë sëmundje ndryshonte.

Rënja më e madhe e atyre që rezultonin pozitiv ishte fundprilli dhe fillimi i majit, por që tani është krejt tjetër pasqyrë.

SHPËRNDAJE