Kurban Bajrami këtë vit është i veçantë

Kanë mbetur edhe 8 ditë deri te festa e myslimanëve, Kurban Bajrami.

Sipas kalendarit, Kurban Bajrami është me 1 shtator, poashtu një veçanti tjetër është se është edhe dita e Xhuma.

Me 1 shtator besimtarët mysliman do të falin Namazin në ora 5 e 48 të mëngjesit, ku edhe do të nisin urimet mes njerëzve, si shenjë paqeje, solidariteti dhe respekti për njëri tjetrin.

Kurban Bajrami është ditë dhe festë shumë e rendesishme për myslimanët.

SHPËRNDAJE