Kurti përgatit dokumentet për ta heq pjesërisht taksën ndaj Serbisë nga 1 prilli

Kreu i Qeverisë Albin Kurti, ka Kurti ka nënshkruar dokumentin për shqyrtimin dhe miratimin në mbledhjen e ardhshme të Qeverisë për lirimin nga tarifa 100% për lëndën e parë që hyn në Kosovë nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina. Nga data 1 prill ndërkaq do të hyjë në fuqi reciprociteti i plotë me dy shtetet.

Sipas këtij vendimi që mbanë datën 20 mars 2020 (sot) vendimi pritet të hyjë në fuqi më 1 prill 2020, me ç’rast detyrohet Ministria e Financave e Kosovës dhe Doganat ta zbatojnë vendimin.

Më poshtë mund t’i gjeni dokumentet e kryeministrit Kurti dhe të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë për një vendim të tillë.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE