Kush është djaloshi që po e puth Dafina Zeqiri

Vera e sjell në trojet shqiptare këngëtaren Dafina Zeqirin, e cila gjatë pjesës tjëtër të vitit jeton në SHBA.

Këngëtarja këtë verë u rikthye me “Fuego” dhe gjithashtu bashkëpunimin me Lumi B. Të dy këngët u shndërruan në hite.

Dafina Zeqiri ka një ekip që i rri pas vetes, e që kujdesen që gjithçka të shkoj mirë në koncertet e Dafinës, shkruan “Kosovarja”.

Dafina, e ka bashkëpunëtor kryesor Pëllumbin, të cilit përmes një komenti i thotë se është i mirë shumë.

SHPËRNDAJE