Kush është këngëtarja me të cilën e tradhëtoi burri Alberien

Me cilen këngëtare e tradhëtoj burri Albërie Hadërgjonajn?

Albërie Hadërgjonaj është ndër këngëtaret më impozante të skenës muzikore shqiptare. Ajo, gjithmonë ia ka dalë të jetë e sukseshme, por edhe unike.

Albërie Hadërgjonaj, këngëtarja e festivaleve të mëdha, vitet e fundit i ka dhënë tone të tjera muzikës së saj.

Albëria, i është përshtatur shijes së mases dhe po tingëllon dukshëm më komerciale. Gjithsesi, në esencë mbetet Albëria.

Këngëtarja, në intervistat e fundit ka folur hapur edhe për ndarjen nga i shoqi, duke treguar se ai e kishte tradhëtuar gjithmonë, shkruan “Kosovarja”.

Thuhet, se i shoqi i këngëtares kishte lidhje edhe me këngëtare.