Ky deputet që e ka kundërshtuar qe 3 vite demarkacionin sapo ndërroi qendrim, thotë se do ta voton

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Nait Hasani, ka sqaruar më në fund qëndrimin e tij rreth marrëveshjes për Demarkacionin me Malin e Zi.

Në debatin që po vazhdon edhe tani, Hasani ka thënë tërthorazi që do të votojë ‘pro’ Demarkacionit.

“Nuk pajtohem me Demarkacionin, por jam për lehtësimin e jetës së qytetarëve”, ka deklaruar Hasani.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

SHPËRNDAJE