Ky do të jetë drejtori i ri i KEK-ut

Pas shkarkimit të drejtorit menaxhues, Njazi Thaçit dhe zëvendësit të tij, Bordi i ri i Drejtorëve të KEK-ut, ka caktuar u.d të drejtori, Luigj Imerin.

Imeri është menaxher i KEK-ut, përkatësisht drejtor i TC Kosova B.

http://veriu.info/shkarkohet-drejtori-i-kek-ut-njazi-thaci-kusheriri-i-presidentit-thaci/?fbclid=IwAR2hpvaSJcoeHg7v8I8CdtFrAxFqFOfh1JzBH0kTaHzWg31L4sFXwac84BU