Ky është 58 vjeçari nga Mitrovica i cili ka disa ditë që ka humbur (EMRI DHE MBIEMRI)

58-vjeçari Nusret Habibi nga fshati Zhabar në Mitrovicë, ka humbur që nga dita e mërkurë.

Familjarët e tij kanë bërë të ditur se Nusreti ka dalë nga shtëpia në orën 09:00 mëngjesin e së mërkurës, për t’u larguar në drejtim të panjohur.

Njëherësh ata kanë bërë thirrje për të gjithë që mund të kenë ndonjë informatë të kontaktojnë në numrin 049 421 896.

SHPËRNDAJE