Ky është dekorimi i dështuar në Gjilan

Festat e fundvitit gjithmonë kanë madhështinë e tyre sa i përket dekorimeve.

Pothuajse në çdo vend të botës u jepet shumë rëndësi dekorimeve si dhe festimit sa më të mirë të festave të dhjetorit.

Kësisoj edhe në Kosovë, çdo komunë është përkujdesur që të ketë pak dekorime në sheshe në mënyrë që qytetarët të ndjejnë kënaqësinë e këtyre festave.

Është edhe Gjilani që së fundi dekoroi sheshin duke investuar mijëra euro.

Por nëse shikohet mirë, dekorimi në Gjilan duket të jetë mjaftë i dështuar.

SHPËRNDAJE