Ky është dështimi më i madh i një hajni që tentoi ta plaçkitë një lokal (VIDEO)

Ky person e meritoni një çmim si “hajduti më i paaftë”, të paktën këtë e ka vërtetuar me një përpjekje të tij për të grabitur në një lokal.

Por kjo përpjekje mund të quhet e dështuar për vet faktin që arma i bie nga dora dhe më pas detyrohet të ikë.

E gjithë ngjarja ndodh rreth 30 sekonda dhe është përpjekja më e dështuar për të grabitur diçka në dyqan.

SHPËRNDAJE