Ky është dokumenti që Konjufca kërkoi shkarkimin e Teuta Sahatqija

Ministri i Punëve të Jashtme, Glauk Konjufca si duket nuk e ka në mend të ndal shkarkimet.

Tash në target janë anëtarë të LDK-së të cilët ishin dërguar si diplomatë jashtë Kosovës.

“Viktimat” e radhës të Konjufcës janë Rron Kryeziu, djali i Vlora Dumoshit që ishte pjesë e Ambasadës së Kosovës në Uashington dhe Teuta Sahatqija, që deri tash ka shërbyer në Konsullatën e Përgjithshme të Kosovës në Neë York.

Gazeta inFokus ka siguruar edhe dokumentin ku Konjufca propozon tërheqjen nga misioni për znj. Teuta Sahatqija:

SHPËRNDAJE