Ky është injorimi më i keq që e keni parë ndonjëherë në futboll

Edhe pse vetëm një ndeshje miqësore, nuk ka kaluar pa tensione sfida mes shteteve fqinje, si Amerikës dhe Meksikës.

Në minutën e 65-të të takimit, mbrojtësi amerikan Mat Miazga, u përfshi në një duel me kundështarin e tij Diego Lainez.

Mbrojtësin shtatlartë nuk e mbajtën nervat, dhe në këtë moment, i drejtohet kundërshtarit me dorë, duke i përmendur faktin se është i shkurtër, dhe nuk mund të kapet me të.

Diçka e tillë solli edhe irritimin e të gjithë lojtarëve të tjerë, gjë që krijoi një kaos të vërtetë në fushën e lojës.

SHPËRNDAJE