Ky është këshilltari i ri i Hotit

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka emëruar sot edhe një këshilltar.

Bëhet fjalë për Sylë Vitinë, i cili u emërua këshilltar politik dhe drejtor të zyrës për Çështje të Kategorive të Dala nga Lufta e UÇK-së.

“Përveç detyrave të tjera të parapara, Vitia do të punojë me prioritet për shqyrtimin e të gjitha kërkesave të kësaj kategorie, të cilat presin përgjigje”, thuhet nga kryeministria.

SHPËRNDAJE