Ky është kosovari që e mbanë Rexhep Selimin si tatuazh në krahë

Është Fadil Gashi, 31 vjeç nga Mramori i Prishtinës, që ka zgjedhur ta mbajë në krahë si tatuazh portretin e gjeneralit të UÇK’së, Rexhep Selimi.

 

Ai thotë se është krenar me gjeneralin e UÇK’së, dhe kjo ka qenë arsyeja pse ka vendosur ta stampoj në kraharorin e tij.