Ky është maturanti që harxhoi 15 mijë euro për tu dukur më i veçantë (VIDEO)

Ky maturant ka harxhuar 15 mijë euro për dukjen e tij në mbrëmjen e maturës. Se sa ka kushtuar veshja e tij dhe si dukej ai, e shpjegon vete djaloshi nga Bullgaria.

Ai si duket edhe theu rekord per harxhime per mbremjen e matures. Kjo ka ndodhur para dy viteve.

Për më shumë shikojeni videon:

SHPËRNDAJE