Ky është qyteti shqiptar ku femrat “vdesin” për seks

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Një studimi i fundit regon prejardhjen e femrave që bëjnë më shpesh seks në Shqipëri.

Sipas një studimi femrat nga Shkodra preferojnë seks më të shpeshtë, shkruan Syri.net. Shkodranet janë femrat të cilat duan më shpesh seks plot 23% e të anketuarave.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Në vendin e dyte me 17% renditen femrat nga Korça, ndërsa me 16.5% vendin e tretë e plotësojnë vajzat nga Durrësi.

Ndërsa dhjetëshja e parë plotësohet nga:

Tirana – 15.1%

Elbasani – 10 %

Gjirokastra – 9%

Tropoja – 7%

Lushnja – 5%

Kukësi – 4.3%

Pogradeci – 3.3%.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE